Μετατίθεται η Γ’ φάση επιμόρφωσης της πιλοτικής εφαρμογής των νέων Π.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικλής  ομόφωνα αποδέχθηκε  την εισήγηση του  Χρήστου  Δούκα- επιστημονικός υπεύθυνος του έργου «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Σχολείο 21ου αιώνα) – Πιλοτική Εφαρμογή», στους Άξονες Προτεραιότητας 1, 2,3- Οριζόντια Πράξη – και ενέκρινε τη χρονική μετάθεση πραγματοποίησης της Γ’ φάσης επιμόρφωσης για το Σεπτέμβριο του 2012, χωρίς καμιά μεταβολή του οικονομικού αντικειμένου.
Οι λόγοι που επικαλέσθηκε ο κ. Δούκας  στην εισήγησή του είναι η αναπροσαρμογή των χρονοδιαγραμμάτων υλοποίησης των υποέργων της πράξης αλλά και ο αυξημένος χρόνος που απαιτήθηκε για την αξιολόγηση του μεγάλου αριθμού των ερωτηματολογίων που συμπλήρωσαν οι εκπαιδευτικοί και οι εμπλεκόμενοι της Πράξης.

Χρονική επέκταση της σύμβασης των Υπευθύνων Επιστημονικού Συντονισμού και των Εμπειρογνωμόνων εκπόνησης των νέων προγραμμάτων σπουδών

Με βάση σχετική γνωμοδότηση της κ. Μπρέστα, το Δ.Σ. του Ι.Ε.Π. ενέκρινε  τη χρονική επέκταση των συμβάσεων των Υπευθύνων Επιστημονικού Συντονισμού και των Εμπειρογνωμόνων εκπόνησης των νέων Προγραμμάτων, για τους λόγους που αναφέρονται στην ανωτέρω εισήγηση του κ. Δούκα [αναπροσαρμογή των χρονοδιαγραμμάτων υλοποίησης των υποέργων της Πράξης με τίτλο «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Σχολείο 21ου αιώνα) – Πιλοτική Εφαρμογή» (Υποέργο 7), μεταστέγαση του Π.Ι. στο Ι.Ε.Π., εκλογές].
Ετσι, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την τροποποίηση των ανωτέρω συμβάσεων μόνο ως προς το χρόνο λήξης τους, χωρίς καμιά μεταβολή του οικονομικού τους αντικειμένου. Αυτονόητο καθίσταται ότι μετά την παράταση της διάρκειας των συμβάσεων αυτών εγκρίνονται και οι τυχόν μεταβολές των χρονοδιαγραμμάτων εκτέλεσης του έργου και κατάθεσης των παραδοτέων με αντίστοιχη μεταβολή και των τμηματικών καταβολών των αμοιβών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr

Δημοσιεύθηκε στην Γυμνάσιο, Δημοτικό, Επιμόρφωση και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *