Ερωτηματολόγιο Επιμορφωτικών Αναγκών Εκπαιδευτικών Πληροφορικής ΕΠΑΛ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το παρόν ερωτηματολόγιο διερευνά το προφίλ και τις επιμορφωτικές ανάγκες των εκπαιδευτικών Πληροφορικής ΕΠΑΛ για το Σχολικό Έτος 2015-2016 μετά την αλλαγή των Προγραμμάτων Σπουδών των μαθημάτων Γενικής Παιδείας και του Τομέα Πληροφορικής. Επίσης διερευνά τις απόψεις των εκπαιδευτικών και τις πρώτες εντυπώσεις τους για την ποιότητα και την πληρότητα του νέου εκπαιδευτικού υλικού – σημειώσεων που διατέθηκαν για την υποστήριξη των νέων μαθημάτων.

Σκοπός του είναι να υπάρξει μία τεκμηριωμένη εικόνα και συγκριτική μελέτη για τα χαρακτηριστικά, την επιμόρφωση, την εμπειρία, τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και τις επιθυμίες των συναδέλφων εκπαιδευτικών ΠΕ19 & ΠΕ 20, ΤΕ01.13 που έχουν οργανική θέση ή υπηρετούν στις περιοχές ευθύνης μας (Αιτωλοακαρνανία, Σέρρες – Κιλκίς – Δ. Βόλβης – Δ. Λαγκαδά) και όχι μόνο ως προς τα νέα μαθήματα Πληροφορικής για τα Πρόγραμμα Σπουδών, το Εκπαιδευτικό Υλικό και τη διδασκαλία των νέων μαθημάτων.

Παράλληλα δίνει την ευκαιρία σε όλους τους συναδέλφους να δώσουν ανατροφοδότηση ως προς τα νέα Π.Σ. και τις διατιθεμένες Σημειώσεις – Εκπαιδευτικό υλικό και να συμμετέχουν- συνδιαμορφώσουν τον προγραμματισμό των επιμορφωτικών δράσεων των Σχολικών Συμβούλων Πληροφορικής.

Θα χρειαστείτε περίπου ~10′. Όλα τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό τον οποίο σας ζητούνται. Για αυτό ζητούμε την εμπιστοσύνη σας για την ειλικρινή και πλήρη συμπλήρωσή του.

Μπορείτε να το συμπληρώσετε από εδώ.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Με εκτίμηση,
Βασίλης Εφόπουλος, Σπύρος Παπαδάκης
Σχολικοί Σύμβουλοι Πληροφορικής

Δημοσιεύθηκε στην ΕΠΑΛ, Επιμόρφωση και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *