Ερευνα για την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου των εκπαιδευτικών

Στο πλαίσιο του μαθήματος “Μεθοδολογία Έρευνας” του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και Καινοτόμες Εφαρμογές στην Εκπαίδευση” των τμημάτων Επιστημών Προσχολικής Αγωγής κι Εκπαίδευσης και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές Gusho Kristina, Βασάρα Μαριάνα και Θοδωρής Γούτας, διεξάγουμε έρευνα με σκοπό την καταγραφή και την ερμηνεία των αντιλήψεων και των στάσεων των εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας δημόσιας εκπαίδευσης για την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου των εκπαιδευτικών αναφορικά με το Προεδρικό Διάταγμα 152/2013.

Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική. Δε θα αναφέρετε προσωπικά σας στοιχεία στο ερωτηματολόγιο, οι απαντήσεις σας είναι εμπιστευτικές, δε θα δημοσιοποιηθούν, αλλά θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου απαιτεί λιγότερο από 10 λεπτά.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σχετικά με το ερωτηματολόγιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Θοδωρή Γούτα στην ηλεκτρονική διεύθυνση tggoutas@nured.auth.gr.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διάθεση του χρόνου σας! Το ερωτηματολόγιο για την αξιολόγηση του έργου των εκπαιδευτικών είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση: https://www.esurveycreator.com/s/fa8fcf1.

Δημοσιεύθηκε στην Παιδαγωγικά θέματα και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *