Εκλογές ΠΕΚΑΠ

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.ΚΑ.Π.), συγκαλεί Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση και προκηρύσσει Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.) για τη διετία 2015-2016 σύμφωνα με το καταστατικό της, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 από τις 2.00 – 6.00 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης (Αχιλλέως 37-41 & Μυλλέρου 124, Μεταξουργείο)

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση και στις Εκλογές έχουν όλοι οι καθηγητές Πληροφορικής ΠΕ19/ΠΕ20 που υπηρετούν με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στην Πρωτοβάθμια ή στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και είναι εγγεγραμμένοι και οικονομικά τακτοποιημένοι ή θα εγγραφούν στην Π.Ε.ΚΑ.Π. έως και την ημέρα των Εκλογών.

Οι καθηγητές από την υπόλοιπη Ελλάδα ή όσοι αδυνατούν να προσέλθουν αυτοπροσώπως στις Εκλογές, μπορούν να λάβουν μέρος ψηφίζοντας ταχυδρομικά. 

Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν ταχυδρομικά πρέπει να αποστείλουν ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ή ΑΠΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (όχι COURIER), μέχρι τις 6/11/2015 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στη διεύθυνση:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (Π.Ε.ΚΑ.Π.)
Post Rest. Αιόλου 100
Τ.Κ. 102-00 Αθήνα

Λεπτομέρειες εδώ

This entry was posted in Θέσεις φορέων and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.