Διερεύνηση των στάσεων και των αντιλήψεων των εκπαιδευτικών

Ας βοηθήσουμε τη συναδέλφισσα Κατερίνα .. που μας έστειλε την παρακάτω επιστολή (Προσοχή! Το ερωτηματολόγιο αφορά τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στην επιμόρφωση 1ης περιόδου στη συστάδα Β1.3.):

Αγαπητέ Κύριε/α,

Ονομάζομαι Ζαφειριάδου Αικατερίνη και είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην κατεύθυνση “ Πληροφορική και Εκπαίδευση”.

Στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας θα ασχοληθώ με την διερεύνηση των στάσεων και των αντιλήψεων των εκπαιδευτικών που παρακολούθησαν την επιμόρφωση Β1 επιπέδου στην “συστάδα Β1.3” την περίοδο Μάιο με Ιούνιο 2017.

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τις ανάγκες της έρευνας μου. Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη για την διεξαγωγή της έρευνας αυτής καθώς είναι αναγκαίο να συγκεντρωθεί ικανοποιητικό δείγμα με σκοπό να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματά. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα σας κοινοποιηθούν εφόσον το επιθυμείτε. Για τη συμπλήρωση του χρειάζονται 15 λεπτά.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθεια και συνεισφορά σας. Είμαι στη διάθεση σας για όποια διευκρίνιση ή απορία σας.

Ο σύνδεσμος για το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο είναι: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGmPoMSYAHGyR0YdE7yGfTIXX-BzOmgRywFeahB0x2SDXAPg/viewform?usp=sf_link).

Δημοσιεύθηκε στην Παιδαγωγικά θέματα και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *