Διαγωνισμός «Doodle4Google» με θέμα «Η Ελλάδα μου»

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία “Google” διοργανώνει το διαγωνισμό «Doodle4Google». Ο διαγωνισμός, που τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΑΙΘΠΑ, αφορά στο σχεδιασμό του «doodle», του λογότυπου δηλαδή της “Google”, από μαθητές, με θέμα «Η Ελλάδα μου». Απευθύνεται στους μαθητές ηλικίας 6 έως 18 χρονών όλης της χώρας (Δημοτικά, Σχολεία Δ/θμιας Εκπ/σης) και θα διεξαχθεί κατά τη σχολική χρονιά 2012-2013. Ανάλογα με την ηλικία τους, οι συμμετέχοντες θα κατηγοριοποιηθούν σε τέσσερις ομάδες και θα αξιολογηθούν ξεχωριστά.

Η υποβολή συμμετοχής των σχολείων στο διαγωνισμό λήγει στις 29 Μαρτίου 2013 (σφραγίδα ταχυδρομείου). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.google.gr/doodle4google (περιλαμβάνει όρους, πληροφορίες συμμετοχής και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις) ή για επιπλέον ερωτήσεις επικοινωνήστε με την “Google Hellas” μέσω email (d4G@ssq.gr), μέσω φαξ (αριθμός φαξ: 2164000899) ή μέσω τηλεφώνου (αριθμός τηλ. 2109287510).

This entry was posted in Διαγωνισμοί and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to Διαγωνισμός «Doodle4Google» με θέμα «Η Ελλάδα μου»

  1. SEΟ says:

    Πολύ ωραία αυτή η ενέργεια της Google να διοργανώσει τον διαγωνισμό για την δημιουργία ενός doodle για την Ελλάδα. Με αυτό τον τρόπο συμμετέχουν μαθητές σε μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία η οποία προβάλλει τη χώρα μας στο εξωτερικό και τους δίνει την ευκαιρία να εκφράσουν με τον δικό τους πρωτότυπο και αυθεντικό τρόπο την εικόνα που έχουν για την χώρα μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.