Αναθέσεις μαθημάτων Γυμνασίου – ΓΕΛ – ΕΠΑΛ σχολικού έτους 2016-17

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ τ. Β΄ αρ. 1670/10-6-16 η απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τις «αναθέσεις μαθημάτων Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου», οι οποίες θα ισχύσουν από το σχολικό έτος 2016-17.

Σημείωση: Στο Γυμνάσιο, οι ΠΕ19-20, έχουν την προφανή πρώτη ανάθεση στο μάθημα της Πληροφορικής. Επίσης, οι ΠΕ19 με πτυχίο Πληροφορικής ή Μαθηματικών και οι ΠΕ20 με πτυχίο Μαθηματικών, έχουν δεύτερη ανάθεση στα Μαθηματικά. Στο ΓΕΛ, οι ΠΕ19-20, έχουν τις προφανείς πρώτες αναθέσεις στα μαθήματα Εφαρμογές Πληροφορικής, Εισαγωγή στις Αρχές της Επιστήμης των Η/Υ και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Επίσης δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ τ.Β΄1671/10-06-16 η απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τις “αναθέσεις μαθημάτων στο Επαγγελματικό Λύκειο” που θα ισχύσουν από τη σχολική χρονιά 2016-17.

Σημείωση: Στο ΕΠΑΛ, οι ΠΕ19-20, έχουν τις προφανείς πρώτες αναθέσεις στα μαθήματα Πληροφορική της Α΄ ΕΠΑΛ, Εισαγωγή στις Αρχές της Επιστήμης των Η/Υ της Β΄ και Γ΄ ΕΠΑΛ καθώς και σε όλα τα μαθήματα του Τομέα Πληροφορικής (πλην Αγγλικών). 

Εκτός από τις προφανείς αναθέσεις, να επισημάνω τις Β΄ Αναθέσεις για ΠΕ19-20 στα μαθήματα του Τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού:

1) Εισαγωγή στα Υπολογιστικά Συστήματα και τα Δίκτυα Επικοινωνιών, Β΄ Τάξη

2) Δίκτυα Υπολογιστικών Συστημάτων, Γ΄ Τάξη, της ειδικότητας Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων

3) Διαχείριση και Εγκατάσταση Δικτύων, Γ΄ Τάξη, της ειδικότητας Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών

Υπάρχουν Β΄ Αναθέσεις σε μαθήματα του Τομέα Πληροφορικής στους κλάδους ΠΕ 12 (06, 10), ΠΕ17 (04, 08, 09) και Α΄ ή Β΄ Αναθέσεις σε ΤΕ01.13.

Η διδασκαλία των εργαστηριακών μαθημάτων του τομέα της Πληροφορικής σε τμήμα με αριθμό παρακολουθούντων μαθητών μέχρι και δεκαέξι (16) διεξάγεται από έναν (1) εκπαιδευτικό, ενώ σε τμήμα με αριθμό παρακολουθούντων μαθητών από δεκαεπτά (17) και άνω διεξάγεται από δύο (2) εκπαιδευτικούς.

Δημοσιεύθηκε στην Δημοτικό, Γενικό Λύκειο, ΕΠΑΛ, Νομοθεσία και χαρακτηρίσθηκε . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *